Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-09@07:30:44 GMT

علائم و مشکلات زنان باردار مبتلا به کرونا

تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۳۰۱۳۱

علائم و مشکلات زنان باردار مبتلا به کرونا

پژوهشگران با انجام یک مطالعه مروری و بررسی مقالات منتشرشده، عوارض و پیامد‌های ابتلا به کرونا در دوران بارداری را بررسی کردند.   زنان باردار به دلیل تغییرات فیزیولوژیک و ضعف سیستم ایمنی، در طی بارداری در برابر عفونت‌های نوظهور مانند بیماری کووید-۱۹ آسیب‌پذیری بیشتری دارند. همچنین میزان اضطراب و استرس در دوران پاندمی کووید-۱۹ بالا است و زنان نگرانی‌های زیادی در مورد ابتلای خود و نوزادشان و مراجعه برای دریافت مراقبت‌های دوران بارداری دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



با توجه به اهمیت این موضوع، پژوهشگران با انجام یک مطالعه مروری علایم بیماری کرونا و تظاهرات آن در زنان باردار و نوزادان را مورد بررسی قرار دادند تا در این شرایط تیم مراقبتی از دانش کافی برای انجام مراقبت و تشخیص بارداری برخوردار شوند.

برای انجام این مطالعه مروری، مقالات منتشر شده در مورد موضوع کووید-۱۹ در دوران بارداری در پایگاه‌های اطلاعاتی اسکوپوس، پابمد، WOS و ... جستجو شدند و ۱۷ مقاله اصیل پژوهشی مورد بررسی قرار گرفت.

مطالعات بررسی‌شده در چین، فرانسه، ایران، اسرائیل، آمریکا، ایتالیا، ترکیه، کویت و انگلستان انجام شده و به طور کلی در آن‌ها، چهار هزار و ۴۹۴ زن باردار بررسی شده بودند.

بررسی تظاهرات بالینی زنان باردار مبتلا به کرونا نشان داد که شایع‌ترین علائم به ترتیب؛ تب، سرفه، زجر تنفسی، درد شکم و علائم گوارشی بود و تعدادی از مادران باردار نیز فاقد علامت بودند. مطالعات حاکی از آن بود که در اکثر موارد زنان باردار مبتلا به کرونا زایمان سزارین داشتند و حدود ۲۵ درصد به صورت طبیعی زایمان کردند.

طبق این بررسی‌ها؛ شایع‌ترین عارضه‌های جنینی شامل زجر تنفسی و ضربان سریع قلب جنین بود. در ۱۲ مطالعه، زایمان زودرس گزارش شده بود و چهار مطالعه زجر تنفسی در هنگام تولد را گزارش کرده بودند. همچنین در یک مطالعه پارگی زودرس کیسه آب و در یک مطالعه مرگ جنین داخل رحم، گزارش شد.

در این مطالعات عنوان شده که در اکثر موارد از آنتی‌بیوتیک‌ها برای درمان استفاده شده بود. همچنین دارو‌های ضد ویروسی، کورتون‌ها و هیدروکسی کلروکین هم در درمان بیماران جای داشتند.

به گفته پژوهشگران این مطالعه؛ طبق بررسی‌ها شایع‌ترین عارضه بارداری در زنان مبتلا به کرونا، زایمان پیش از موعد است که در اکثر موارد نیز به دلیل دیسترس یا اضطراب جنینی رخ داده بود.

این محققان می‌گویند: با توجه به این‌که زنان باردار و نوزادان از گروه‌های آسیب‌پذیر هستند، ارائه خدمات آموزشی و درمانی برای جلوگیری از بروز بیماری و عوارض آن ضروری است.

با توجه به مشکلات عنوان‌شده، توجه به واکسیناسیون زنان باردار و پیشگیری از ابتلای این گروه حساس در برابر عفونت کووید-۱۹ ضروری است.

در انجام این تحقیق، معصومه فیاضی و رقیه رحمانی بیلندی پژوهشگران مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی گناباد و رسول رحمانی از کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با یکدیگر مشارکت داشتند.

یافته‌های این مطالعه مهر ماه سال جاری به صورت مقاله علمی با عنوان «تظاهرات بالینی، پیامد‌های مادری، جنینی و نوزادی زنان باردار مبتلا به کووید-۱۹، یک مطالعه مرور سیستماتیک» در مجله زنان، مامایی و نازایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد منتشر شده است.

منبع: ایسنا

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: علائم علائم کرونا علائم ویروس کرونا علائم کرونا دلتا زنان باردار مبتلا مبتلا به کرونا یک مطالعه کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۰۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جانمایی محل جدید آراد کوه در جاده تهران-قم در دست مطالعه است

استاندار تهران با بیان اینکه مطالعات و جانمایی مرکز جدید دفن زباله پایتخت در حال انجام است، گفت: مکان جدید در محدوده سرزمینی شهرستان ری و در مسیر جاده تهران-قم قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علیرضا فخاری در رابطه با معضلات آراد کوه اظهار کرد: شهرداری تهران برای جابجایی آراد کوه برنامه‌ریزی دارد و یک زمینی در موقعیت جغرافیایی جدید در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه اکنون بحث مطالعات و جانمایی در حال انجام است، افزود: پس از طی مراحل و انجام مطالعات و طراحی‌ها، در برنامه زمان‌بندی، آراد کوه به مکان جدید جابجا خواهد شد.

استاندار تهران در خصوص مکان مرکز جدید دفن زباله پایتخت تصریح کرد: مکان جدید در محدوده سرزمینی شهرستان ری و در مسیر جاده تهران-قم قرار دارد.

به گزارش ایمنا، انتقال روزانه بیش از ۷ هزار تن زباله پایتخت‌نشینان به مجتمع پردازش و بازیافت زباله آراد کوه، مشکلات زیست‌محیطی زیادی از جمله تولید شیرابه، سموم، آلوده کردن آب‌های زیرسطحی و بوی بد برای مردم شهرستان ری و به ویژه کهریزک ایجاد کرده است.

از طی سالیان دراز بحث انتقال و جابجایی آراد کوه مطرح بوده که این موضوع در برهه‌ای شدت گرفته و در برهه‌ای کُند می‌شود و هنوز به نتیجه نرسیده و ۵۰ سال است که معضلات این مرکز پسماند، مردم جنوب پایتخت را آزار می‌دهد و بیشتر اراضی کشاورزی ری را به مراکز بازیافت زباله تبدیل کرده است.

منبع: فارس

کد خبر 751263

دیگر خبرها

  • افتتاح کارگاه تولید تجهیزات پزشکی در کرج/ «ما می توانیم» محقق شد
  • سندرومی که باعث ناباروری مردان می‌شود
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • ضرورت حل مشکلات بیمه ای بیماران تالاسمی
  • آیا گوشی‌های هوشمند سلامت جسمی شما را به خطر می‌اندازد؟
  • ۷ عاملی که که علائم بیماری پارکینسون را بدتر می‌کنند
  • چه موادی علائم بیماری آسم را تشدید می‌کنند؟
  • ماماها، زنان را به زایمان طبیعی تشویق کنند
  • جانمایی محل جدید آراد کوه در جاده تهران-قم در دست مطالعه است
  • قبل از مصرف قهوه ژن‌های خود را بررسی کنید!