Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-09@03:25:54 GMT

بارداری احتمال ابتلا به کرونا را افزایش نمی‌دهد

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۲۰۹۸۵

بارداری احتمال ابتلا به کرونا را افزایش نمی‌دهد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، نصرت بهرامی روز جمعه در جمع خبرنگاران افزود: دوران بارداری دورانی خاص، شیرین و لذت بخشی و در عین حال یک دوره هیجان بخش برای مادر و خانواده است از طرفی با ترس و نگرانی هایی همراه است که می توان با آموزش و مراقبت این نگرانی و استرس را کاهش داد .

وی گفت: باتوجه به ظهور پاندمی ویروس کرونا، ترس و نگرانی هم بیشتر شده ضمن اینکه این بیماری یک بیماری ناشناخته است و با گذشت زمان اطلاعات بیشتری در باره آن کسب می شود که اطلاعات قبلی را نیز نقض می کند، جهش هایی در ویروس کرونا رخ داده، علائم متفاوت تر شده و استرس خانواده ها را نیز نسبت به قبل بیشتر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارشناس ارشد مامایی گفت: قبلا به مردم توصیه می شد با مشاهده علائم سرماخوردگی به کرونا مشکوک و به مراکز درمانی مراجعه کنند اکنون می گویند احساس خستگی و بیحالی نیز می تواند از علائم کرونا باشد.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی دزفول اظهار داشت: باید مراقب باشیم زیرا علائم کرونا ثابت نیست و علائم خفیف و بی علامت نیز ممکن است سریع علائم شدید را به دنبال داشته باشند لذا همه زنان باردار باید از نظر علائم کرونا و پیشرفت بیماری بررسی شوند.

این کارشناس ارشد مامایی بیان کرد: متاسفانه در دوران بارداری برخی علائم مانند تنگی نفس، خستگی، احتقان بینی، تهوع و استفراغ مشابه علائم اولیه بیماری های ویروسی از جمله کرونا است.

بهرامی افزود: ۹۰ درصد مادرانی که دچار کرونا شده اند بدون نیاز به بستری و در مراحل اولیه بهبود پیدا کردند.

وی در خصوص انتقال کرونا از مادر به جنین نیز گفت: در حال حاضر شواهدی مبنی بر انتقال بیماری کرونا از طریق جفت مادر به جنین وجود ندارد اما امکان نقض مطالعات فعلی در آینده وجود دارد.

وی افزود: چند مورد ابتلای نوزادان به کرونا مشاهده شده است ولی نحوه انتقال آن مشخص نیست.

منبع: تابناک

کلیدواژه: شهاب الدین عزیزی خادم سینوفارم روز درختکاری ویروس کرونا بارداری ابتلا به کرونا شهاب الدین عزیزی خادم سینوفارم روز درختکاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۰۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوامل خطر « زوال عقل زودرس » را بشناسید

به گزارش خبرآنلاین، در حالی که زوال عقل در افراد مسن بسیار شایع‌تر است، سالانه صدها هزار نفر به زوال عقل زودرس (YOD) در سنین جوانی مبتلا می‌شوند و یک مطالعه گسترده عوامل مرتبط با سبک زندگی و سلامتی را در این‌باره شناسایی کرده است.

ایسنا در گزارشی نوشت: پیش از این اکثر تحقیقات قبلی عامل اصلی این بیماری را به صورت ژنتیکی و از طریق انتقال نسل به نسل می‌دانستند، اما پژوهش جدید عوامل مختلف مربوط به سبک زندگی و سلامتی را که با خطر ابتلا به زوال عقل زودرس مرتبط هستند، شناسایی کرد.

«دیوید لیولین»، متخصص بیماری‌های همه‌گیر از دانشگاه اکسِتِر در انگلیس، این مطالعه را «بزرگترین و قوی‌ترین مطالعه در نوع خود» دانست که تاکنون انجام شده است. وی در این‌باره گفت: خوشبختانه می‌توان با توجه به طیف وسیعی از عوامل مختلف، خطر ابتلا به این وضعیت ناتوان کننده را کاهش دهیم.

تیم تخصصی داده‌های جمع آوری شده در مورد ۳۵۶ هزار و ۵۲ فرد زیر ۶۵ سال در انگلیس را تجزیه و تحلیل کرده است.

فاکتورهای کشف شده

به گزارش یورونیوز، در این مطالعه عواملی چون انزوای اجتماعی، آسیب شنوایی، سکته مغزی، دیابت، بیماری قلبی و افسردگی، همگی با خطر بالای زوال عقل زودرس مرتبط بودند.

کمبود ویتامین D و سطوح بالای پروتئین فعال سی-که توسط کبد در پاسخ به التهاب تولید می‌شود- نیز به معنای خطر بالاتر ابتلا هستند. همان خطری که داشتن دو نوع ژن (ApoE۴ وε۴) به عنوان عامل ژنتیکی ابتلا به آلزایمر ایجاد می‌کند.

به طور خاص، این مطالعات نشان داد افرادی با سطوح بالاتر تحصیلات و قدرت بدنی بیشتر (که با میزان قدرت دست اندازه‌گیری می‌شود)، با کاهش خطر ابتلا به زوال عقل روبرو هستند.

علاوه بر عوامل فیزیکی، داشتن سلامت روانی همچون اجتناب از استرس مزمن، تنهایی و افسردگی نیز نقش مهمی را در عدم ابتلا ایفا می‌کند و از طرفی، سطح پایین فرهنگی و اقتصادی نیز در افزایش احتمال ابتلا نقش دارد.

در حالی که این نتایج به معنای رابطه مسقیم بین عوامل شناسایی شده و زوال عقل نیست، اما به درک جامع‌تری از این وضعیت کمک می کند. امری که می تواند برای پیشرفت در زمینه درمان‌های بهبود یافته و اقدامات پیشگیرانه بسیار مهم باشد.

«استیوی هندریکس»، عصب‌شناس از دانشگاه ماستریخت در مورد اهمیت درمان زوال عقل زودرس گفت: زوال عقل زودرس تاثیرات بسیار جدی‌تری دارد، چرا که اغلب افراد مبتلا در رده سنی هستند که همچنان شغل، فرزندان و زندگی پرمشغله‌ای دارند.

این واقعیت که بسیاری از این عوامل قابل تغییرهستند، می‌تواند موجب ایجاد خوش بینی برای درمانگران و مبتلایان به این بیماری شود و افراد با اتخاذ سبک زندگی سالم تر به طور بالقوه خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش دهند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904234

دیگر خبرها

  • علل اصلی ابتلا به کبد چرب
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • عوامل خطر « زوال عقل زودرس » را بشناسید
  • از دیگر مزیت‌های آسپرین بیشتر بدانیم
  • علت ابتلا به لوپوس چیست؟/ عوامل خطر ابتلا به بیماری
  • افراد دارای دو نسخه از یک ژن پرخطر زمینه ژنتیکی ابتلا به آلزایمر را دارند
  • افزایش سلامت دهان و دندان در دوران بارداری
  • سنگ کیسه صفرا: علل، علائم، درمان و افراد در معرض خطر
  • هشدار احتمال شیوع مالاریا در سیستان و بلوچستان
  • افزایش سرطان‌های سطح چشم / تشدید علائم بیماری‌های چشمی با قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا