Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-09@07:32:39 GMT

عوارض کرونا در دوران بارداری

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۲۸۱۲۲

عوارض کرونا در دوران بارداری

پژوهشی از محققان اصفهانی که در خصوص بررسی زنان باردار مبتلا به کووید۱۹ انجام شد، نتایج متفاوتی در پی داشت و عوارض مختلف پیش آمده در سیر بیماری، سرانجام متفاوتی را در نمونه های بررسی رقم زد. ناطقان: ابتلای زنان باردار به بیماری کووید۱۹، نگرانی در مورد افزایش احتمالی عوارض به دلیل بارداری، وجود عوامل زمینه ای مستعد کننده، تشخیص های احتمالی متعدد و محدودیت های درمان در بارداری را افزایش داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!






لیلا موسوی سرشت، مریم دهقان و طاهره خلیلی بروجنی از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در پژوهشی به بررسی «سرانجام های متفاوت در زنان باردار مبتلا به کووید۱۹» پرداختند.

در این پژوهش، بررسی همزمان علائم حیاتی، علائم آزمایشگاهی، بیماری های زمینه ای و سایر خصوصیات دموگرافیک دو بیمار باردار که ابتلای آنها به عفونت کووید تایید قطعی شده بود و در بیمارستان بستری شدند، انجام شد. مورد نخست، بیماری بدون سابقه بیماری طبی، در سه ماهه دوم بارداری و دیگری بیماری دارای سابقه طبی و مامایی پرخطر و در سه ماهه سوم بارداری انتخاب شد. عوارض مختلف پیش آمده در سیر بیماری این دو نمونه، با وجود ختم بارداری، سرانجام متفاوتی را رقم زد.

بیمار نخست،خانم ۳۵ ساله، گراوید۴ با سن حاملگی ۳۳ هفته و ۲ روز بود که با شکایت تنگی نفس، تب، سرفه و میالژی به بیمارستان مراجعه کرد. بیمار دوم نیز خانم ۲۱ ساله، گراوید ۲ با سن بارداری ۲۱ هفته بود که با علائم مشابه بیمار قلبی به بیمارستان مراجعه کرد.

این محققان می گویند: «در زنان باردار مبتلا به عفونت با ویروس کرونا، تشخیص های افتراقی بین علائم و نشانه های کلیدی مانند تب یا دیسترس تنفسی و اختلال آزمایش ها که مسیر درمانی را تغییر می دهند، از اهمیت بالایی برخوردار است. این نگرانی با علم بر افزایش احتمال پره اکلامپسی و ترومبوز عروقی به دلیل بیماری کووید دو چندان می شود.»

اختلال عملکرد عروقی و احتمال ترومبوز، عارضه ای است که باعث شده خانم های باردار با وزن بالا یا دارای بیماری دیابت، بیشترین میزان خطر در بارداری را تجربه کنند.

در این پژوهش، سن بارداری در این دو بیمار نمونه متفاوت بود. عوارض بعدی نیز توجیهی بر علت عوارض متفاوت در سه ماهه مختلف بارداری عنوان شد؛ فرضیه ای که براساس یافته های قبلی مبنی بر احتمال ۵۰ درصدی سقط و عفونت در مبتلایان سه ماهه اول و حتی ۸۰ درصد زایمان پره ترم اگرچه دور از واقعیت، اما نیاز به گزارش های بیشتر دارد.

این محققان نتیجه گیری کردند که به نظر می رسد تفاوت در آزمایش های اولیه و سیر آن، سن بارداری و سابقه دریافت آنتی کواگولان حتی با دوز پروفیلاکسی از جمله عوامل تأثیرگذار در پیامد این بیماری در بارداری باشند.

نتایج این پژوهش در شماره ۵۹۴ مجله دانشکده پزشکی اصفهان منتشر شد.
منبع: خبر انلاین برچسب ها: دوران ، بارداری ، ناطقان ، عوارض ، ابتلا

منبع: ناطقان

کلیدواژه: دوران بارداری ناطقان عوارض ابتلا زنان باردار سه ماهه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۲۸۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدحیدر محمدی، در پیام گرامیداشت روز ملی بیماری خاص و روز جهانی تالاسمی از اتخاذ راهکارهای علمی و افزایش منابع و اعتبارات برای حمایت بیشتر از این بیماران سخن گفت.

متن پیام رئیس سازمان غذا و دارو

۱۸ اردیبهشت، روز ملی بیماری خاص و روز جهانی تالاسمی است بیماران تالاسمی هم جزو بیماران خاص محسوب می‌شوند در گذشته دغدغه نظام سلامت افزایش طول عمر این عزیزان بیمار خاص بود اما امروز به فکر افزایش کیفیت زندگی و ارائه زندگی مطلوب با افزایش سطح بهداشت مانند همه هموطنان است.

تصویر امروزی بیماران تالاسمی، هموفیلی، دیالیز و ام اس حتی برای بدبین‌ترین افراد نیز تردیدی از توانمندی عزیزان مبتلا به این بیماری‌ها باقی نگذاشته است.

جامعه امروز ایران به خوبی بر این موضوع آگاه است که با درمان مطلوب می‌توان از بیمار خاص، فردی پویا، قابل اعتماد و با انگیزه‌ای ساخت که صرفاً صفت بیمار خاص را در کوی و برزن زندگی به دنبال خود می‌کشد و بیماری از زندگی اش رخت بربسته است.

تعداد بیماران تالاسمی ماژور، سیکل سل و اینترمدیا شناسایی شده در کشور ما که شیوعش هم در آن یکسان نیست به حدود ۲۳ هزار نفر می‌رسد که در نوار ساحلی و در استان‌های حاشیه خلیج فارس و دریای خزر میزان ابتلاء به این بیماری معمولاً بیشتر است.

سازمان غذا و دارو همواره در تلاش است تا داروی بیماران تالاسمی را به نحوه مطلوب‌تری تأمین کند به طوری که در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل به میزان قابل توجهی تأمین شد.

ما در تأمین داروهای تالاسمی تلاش می‌کنیم نقایص نسبت به گذشته کاهش یابد و به داروی مورد نیاز بیماران دسترسی بهتری باشد.

همچنین امیدواریم در سال جاری با اتخاذ راهکارهای علمی و افزایش منابع و اعتبارات لازم بتوانیم حمایت‌های بیشتری از بیماران خاص داشته باشیم.

کد خبر 6098032 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • افتتاح کارگاه تولید تجهیزات پزشکی در کرج/ «ما می توانیم» محقق شد
  • این علامت‌ها خبر از بیماری آسم می‌دهد؟
  • ۱۰ هزار بیمار خاص ایلام تحت پوشش بیمه سلامت هستند
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران شیوع کرونا هستیم
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران کرونا هستیم
  • از دیگر مزیت‌های آسپرین بیشتر بدانیم
  • ۱۰ هزار بیمار خاص مشمول حمایت های بیمه سلامت ایلام هستند
  • افزایش سلامت دهان و دندان در دوران بارداری
  • ماماها، زنان را به زایمان طبیعی تشویق کنند
  • تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی