Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-05-09@02:31:44 GMT

علائم مهم بارداری

تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۷۳۶۱۲

علائم مهم بارداری

رویداد۲۴ یکی از علائم اولیه بارداری حساس و دردناک شدن سینه هاست که در اثر افزایش هورمون‌ها رخ می‌دهد. این درد و سوزش شبیه دردی است که خانم‌ها قبل از شروع عادت ماهیانه آن را تجربه میکنند که البته شدت آن در دوران حاملگی بیشتر است. از آنجا که بدن شما پس از سه ماهه اول بارداری خود را با تغییرات هورمونی بدن سازگار میکند این علائم و احساس درد بعد از این سه ماه از بین می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
 بارداری و خستگی مفرط احساس خستگی ناگهانی؟ هیچ کس با اطمینان نمی‌داند که دلیل این خستگی در شروع دوران بارداری چیست. اما احتمالا افزایش ناگهانی هورمون پروژسترون بر روی راحتی و اسایش شما تاثیر می‌گذارد. پس از گذشت سه ماه اول دوران بارداری و وارد شدن به سه ماهه دوم احساس پر انرژی بودن می‌کنید و این احساس خستگی در شما از بین می‌رود. اگر چه خستگی در اواخر دوران بارداری ناشی از اضافه وزن و بعضی ناراحتی‌های معمولی این دوران باعث اختلال در خواب شبانه می‌شود.بیشتر بخوانید: آیا جنین یا نوزاد مادر مبتلا به ایدز محکوم به ابتلا است؟ بارداری و  خونریزی بعضی از خانم‌ها در حدود ۱۱ یا ۱۲ روز بعد از آبستنی خونریزی مهبلی پیدا می‌کنند. (نزدیک به زمان قطع یک دوره عادت ماهیانه) این خونریزی ممکن است در اثر بارور شدن تخمک پنهان شده در پوشش خونی درون رحم یا زهدان باشد که حدود ۶ روز بعد از لقاح اتفاق می‌افتد. البته هیچ کس هنوز از دلیل آن مطمئن نیست. بارداری و  حالت تهوع و یا استفراغ اکثر خانم‌ها تا یک ماه بعد از بارداری از حالت تهوع صبحگاهی شکایتی ندارند. اما بعضی از ان‌ها کمی زودتر به این حالت می‌رسند. البته نه فقط در هنگام صبح. این یک مسئله‌ای است که در هر ساعتی از شبانه روز اتفاق می‌افتد. تقریبا نیمی‌از خانم‌ها پس از وارد شدن به سه ماهه دوم بارداری از این حالت رهایی می‌یابند؛ و بقیه در ماه‌های دیگر با این مسئله روبرو می‌شوند. بارداری و  افزایش حساسیت به بو‌ها اگر شما به تازگی باردار شده اید عادی است که از بوی کالباس یا قهوه و یا حتی بو‌های خوش احساس بیزاری کنید. اگر چه هنوز هیچ کس مطمئن نیست چرا، اما این تغییرات امکان دارد بر اثر افزایش مقدار هورمون استروژن در سیستم بدن باشد. شاید در این مدت غذا‌های خاصی که مورد علاقه شما بوده ناگهان برایتان مشمئز کننده شوند. بارداری و  ورم شکمی
‌تغییرات هورمونی در دوران بارداری ممکن است باعث احساس ورم مثل زمان شروع دوران عادت ماهیانه شود به همین دلیل حتی زمانی که هنوز رحم شما بزرگ نشده است لباسهایتان برایتان تنگ شود. بارداری و  تکرر ادرار در اوایل بارداری امکان دارد برای رفتن به دستشویی عجله کنید. چرا؟ زیرا در این زمان میزان خون و مایعات بدن افزایش می‌یابد که باعث تولید مایعات بیشتر در کلیه شده و درنتیجه به مثانه فشار آورده و باعث تکرر ادرار می‌شود. این علامت تقریبا در ۶ هفته اول سه ماهه اول شروع شده و با پیشرفت بارداری و بزرگتر شدن جنین فشار بر مثانه هم بیشتر می‌شود. بارداری و  قطع شدن دوره عادت ماهیانه اگر شما از آن دسته خانم‌هایی هستید که دوره ماهیانه منظمی دارید پس به محض قطع شدن دوره در یک زمان تست بارداری بدهید. اما اگر از آن دسته‌اید که دوره منظمی ندارند به نشانه‌های دیگر هم توجه داشته باشید. بارداری و  افزایش دمای بدن اگر نموداری از روند دمای بدنتان تهیه کنید متوجه می‌شوید که در طول ۱۸ شبانه روز دمای بدن شما به طور تصاعدی بالا رفته است.

جواب آزمایش مثبت بعضی از تست کننده‌های بارداری در منزل دقیق نیستند و باید هفته‌ای بعد از اولین وقفه در دوره عادت ماهیانه آن را امتحان کرد؛ بنابراین امکان دارد در ابتدا جواب منفی بگیرید. وقتی که جواب مثبت گرفتید با پزشک خود مشورت کنید و در ضمن فراموش نکنید که مدام وضعیت فرزندتان را بررسی کرده و از آن گزارش تهیه کنید.   منبع: سیمرغ لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 بارداری اخبار سلامت ویروس کرونا در ایران دوران بارداری عادت ماهیانه سه ماهه خانم ها سه ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۷۳۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان، گفت: ۴۷ درصد زایمان‌هایی که در استان انجام شده طبیعی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، محمدمهدی مجذوبی ظهر امروز در مراسم گرامیداشت روز ماما با اشاره به نقش مامایی در پروسه سلامت مادر و نوزاد، اظهار داشت: با وجود تلاش جامعه مامایی و مراقبین سلامت، حدود 47 درصد زایمان‌های انجام شده در سال گذشته طبیعی بوده که مستلزم فرهنگ‌سازی و اقدامات گسترده‌تری برای افزایش این مهم است.

وی به نقش اثرگذار ماما در روند زایمان و سلامت مادر و نوزاد، اشاره کرد و گفت: اخلاق حرفه‌ای در روند کار ماما عنصری بسیار مهم است به ویژه در محور جوانی جمعیت و حفظ کرامت مادری، اخلاق حرفه‌ای بسیار مهم است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه مامایی با اغلب شاخص‌های جهانی سلامت از جمله سزارین، زایمان طبیعی، مورتالیتی نوزاد و مادر در ارتباط است، تصریح کرد: بنابراین تقویت توانمندی این قشر موضوع مهمی است که یاید مورد توجه قرار گیرد.

مجذوبی از برگزاری دوره‌های مهارتی برای ماماها و به‌روزرسانی آن‌ها خبر داد و گفت: بدون شک بخش مهمی از موفقیت در حوزه مراقبت‌های سلامت، مرهون تلاش خانواده مامایی است.

وی با تاکید بر اینکه هنوز روند جمعیت با کاهش مواجه است، اما شیب کاهشی کند شده، عنوان کرد: نقش ماماها در افزایش و طرح جوانی جمعیت انکارناپذیر است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر اینکه سبک زندگی به عنوان عامل اصلی بحران جمعیت مطرح است، تصریح کرد: علوم‌ پزشکی در کنار دیگر دستگاه‌ها وظایفی در این خصوص دارد به ویژه در شهرستان‌ها باید مطالبه از دستگاه‌های اثرگذار مشخص شود‌.

مجذوبی به مسائل و دغدغه‌های قشر ماما اشاره کرد و گفت: برخی مشکلات جامعه مامایی مانند مشکل جذب نیرو منبعث از  سیاست‌گذاری‌های کلان کشور است‌. موضوع فوق‌العاده خاص که طرحی ملی است در طول دو سال گذشته پیگیری می‌شد که در هفته‌های آتی با جزییات ابلاغ خواهد شد و به‌نظر می‌رسد مشمول گروه مامایی نیز خواهد بود.

وی گفت: با توجه به تعدد خدماتی که جامعه مامایی ارائه می‌دهند،  لازم است حمایت‌ها از این قشر پر تلاش و اثرگذار با حمایت مدیران ستادی سر و سامان بیشتری بگیرد.

540 مورد انصراف از سقط در همدان

فاطمه ترکمان‌اسدی در این مراسم، اظهار داشت: این جمع مؤثر مجموعه‌ای ارزشمند، فاخر و اثرگذاری در حوزه سلامت ایجاد کرده‌اند.

وی با بیان اینکه در تناسب جمعیتی دانشگاه، حضور مؤثر بانوان ماما باعث تقویت عملکرد حوزه سلامت شده است، تصریح کرد: از حضور تک تک شما در حرفه و نقش‌های مامایی قدردانی می‌کنم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه برای افق پیشرو، برنامه‌های متعددی پیش‌بینی شده است که با حضور همه ارکان سلامت به ویژه جامعه مامایی به آن‌ها دست خواهیم یافت، گفت: در حال حاضر 60 درصد مادران باردار، حین بارداری به مراکز  بهداشت مراجعه کرده و از مراقبت‌های مامایی بهره‌مند می‌شوند.

ترکمان اسدی افزود: باید تلاش کنیم تا افراد بیشتری قبل از بارداری به مراکز ما مراجعه کنند و مراقبت‌های بارداری را مبتنی بر مشاوره‌های لازم قبل و حین بارداری دریافت کنند.

وی از فوت 8 مادر باردار در سال گذشته خبر داد و گفت: در این راستا باید شاخص‌های مراقبت حین بارداری افزایش کمی و‌ کیفی داشته باشد و امیدواریم که هیچ مادر بارداری به دلیل مسایل مرتبط با بارداری از دست نرود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه حاملگی در گروه سنی ویژه، مستلزم مراقبت ویژه و بیشتر است و باید به صورت تیمی در بخش خصوصی و دولتی از این مراقبت‌ها بهره‌مند شوند، گفت: بنابراین از ماماهای بخش خصوصی درخواست داریم در تقویت مراقبت‌های گروه ویژه، همکاری بین‌بخشی بیشتری با ما داشته باشند.

ترکمان اسدی با بیان اینکه به لطف خدا و همت همکاران حوزه بهداشت، در سال گذشته 540 مورد انصراف از سقط داشتیم، تصریح کرد: در این راستا مشاوره‌های فرزندآوری و ازدواج باید ارتقا یابد و منشور کرامت مادری هم در بخش خصوصی و هم دولتی باید مورد توجه باشد. 

وی با اشاره به این ضرورت که قداست و حرمت رشته مامایی با ارتقای توانمندی‌ها حفظ می‌شود و لازم است با تقویت توانمندی‌های این قشر زحمتکش با قوت و قدرت در تداوم توفیقات حوزه سلامت بکوشیم، افزود: از جمله پرچمداران ابربحران جمعیت و سالخوردگی ماماها هستند که لازم است در کنار مدیران عرصه سیاستگذاری و برنامه‌ریز حضور و فعالیت مؤثری داشته باشند تا در کنار هم کشور را از این بحران برهانیم.

رسول سلیمی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان  نیر در این مراسم، با اشاره به اینکه حدود پنج درصد از جمعیت کارکنان حوزه درمان دانشگاه معادل 715 نفر را ماماها تشکیل می‌دهند اظهار داشت: یکی از معضلات اساسی جامعه امروز، جوانی جمعیت و کرامت مادری است که ماما در رفع این معضل نقش اساسی دارد.

وی گفت: ماما در کیفیت بارداری و زایمان مادر و نوزاد نقش برجسته‌ای دارد که با حفاظت و حراست از جایگاه مامایی می‌تواند به تقویت کیفیت این پروسه کمک کرد.

انتهای پیام/743/

دیگر خبرها

  • افزایش ۵ برابری بودجه مناطق ۲۲‌گانه تهران در دوره ششم مدیریت شهری
  • ترفند‌های تثبیت وزن بعد از رژیم لاغری
  • از دیگر مزیت‌های آسپرین بیشتر بدانیم
  • سهم افزایش قیمت ارز در نرخ تورم چقدر است؟
  • افزایش سلامت دهان و دندان در دوران بارداری
  • نباید خطوط جوانی جمعیت را رد کنیم
  • افزایش سرطان‌های سطح چشم / تشدید علائم بیماری‌های چشمی با قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • پرفسور بالتازار چگونه دیده شد؟/ نقش جشنواره در افزایش انگیزه
  • چرا ناخواسته وزن اضافه می‌کنیم؟/ ۸ دلیل افزایش وزن غیرارادی