Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی زنان باسابقه اختلالات فشارخون بالا در دوران بارداری به‌احتمال‌زیاد علائم یائسگی مانند گرگرفتگی و عرق شبانه را تجربه خواهند کرد.

به گزارش ساینس دیلی، دکتر استفانی فاوبیون محقق این تحقیق از مرکز کلینیک زنان مایو (Mayo)، اظهار کرد: از قبل می‌دانیم که خانم‌های دارای فشارخون بالا در دوران بارداری یا افرادی که علائم یائسگی مانند گرگرفتگی و تعریق شبانه را تجربه می‌کنند، در معرض خطر بیشتر ابتلا به بیماری‌های قلبی قرار دارند و نتایج تحقیقات ما نشان داد، زنانی که فشارخون بالا در دوران بارداری را تجربه کرده بودند علائم بیشتری نسبت به سایرین داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان، سوابق پزشکی ۲۶۸۴ زن در سنین ۴۰ تا ۶۵ سال را که برای یائسگی به متخصص یا برای مشاوره در کلینیک‌های بهداشت زنان به کلینیک مایو در روچستر، مینه سوتا  و کلینیک مایو در اسکاتسدیل آریزونا از ماه مه سال ۲۰۱۵ تا سپتامبر ۲۰۱۹ مراجعه کرده بودند را مورد تجزیه‌وتحلیل قراردادند.

شرکت‌کنندگان در این مطالعه پرسشنامه‌ علائم یائسگی و تاثیر این علائم بر کیفیت زندگی خود را تکمیل کردند. در این پرسشنامه اختلالات فشارخون بالا، مانند پره اکلامپسی نیز ذکرشده بود.

محققان ارتباط معناداری بین زنان باسابقه اختلالات فشارخون بالا در دوران بارداری و علائم آزاردهنده بیشتر در دوران یائسگی یافتند. زنان باسابقه فشارخون بالا که هورمون درمانی داشتند نیز علائم یائسگی بیشتری در مقایسه با زنانی که سابقه اختلال فشارخون بالا در دوران بارداری نداشتند را تجربه کردند.

دکتر فاوبیون می‌گوید: تحقیقات بیشتری برای درک ارتباط اختلالات فشارخون بالا در دوران بارداری با علائم شدید یائسگی نیاز است. اما واضح است که پزشکان باید بعد از تولد نوزاد بر کنترل سلامت زنانی که فشارخون بالا در دوران بارداری را تجربه کردند، بیشتر توجه کنند.

دکتر فاوبیون می‌گوید: "ما می‌دانیم که ارائه‌دهندگان پزشکی، زنان باسابقه اختلالات فشارخون بالا در دوران بارداری به دلیل اینکه می‌دانند خطر بیماری قلبی بالاتری دارند را شناسایی و کنترل می‌کنند. "

وی در ادامه افزود: اما این مطالعه بار دیگر یادآوری می‌کند که این زنان متفاوت هستند و مهم است که آنها نه‌فقط باید در مورد تجربیات دوران یائسگی آموزش ببینند، بلکه باید برای کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی تحت غربالگری و مشاوره معمول قرار بگیرند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی دانشگاهی یائسگی زنان گرگرفتگی علائم یائسگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۲۸۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت شدید روزنامه سپاه به ممنوعیت ورود زنان به ورزشگاه‌ها

جلسه پشت جلسه و نشست پشت نشست برای اینکه ببینند برای اتفاقات چهارشنبه شب گذشته ورزشگاه آزادی چکار باید بکنند.

روزنامه جوان نوشت: تشت رسوایی کم‌کاری‌های همین آقایان بابت امور فرهنگی و اخلاقی در ورزشگاه‌ها از بام افتاده و صدای آن را همه شنیده‌اند، اما نامدیران ورزش ایران هنوز خیال می‌کنند با برگزاری چند جلسه اضطراری و وانمود کردن اینکه نگران هستند می‌توانند فرهنگ و اخلاق را به ورزشگاه بیاورند.

در این میان هم هستند کسانی که از ابتدا ساز مخالف زدند و حالا بدون اینکه متوجه تبعات داخلی و خارجی حذف بانوان از حضور در ورزشگاه‌ها باشند دم از آینده‌نگری خود می‌زنند و باد در گلو می‌اندازند که «ما گفته بودیم اینگونه می‌شود.»

اتفاقی که نباید رخ می‌داد، افتاد؛ اینکه مرد و زن در ورزشگاه به‌هم بتازند و با ادبیاتی زننده یکدیگر را مخاطب قرار دهند، چیزی بود که توقعش را نداشتیم، اما رخ داد، ولی می‌توان از همین چالش جدی یک فرصت ساخت. امروز خیلی راحت می‌توان جلوی ورود بانوان به ورزشگاه را گرفت، اما یادتان باشد اگر این اتفاق بد بیفتد، یعنی بلندگو برداشته‌ایم و به تمام جهان اعلام کرده‌ایم که با تمام ادعاهایمان در خصوص فرهنگ و تمدن تاریخی‌مان، نه فرهنگ داریم، نه اخلاق، چون حتی نمی‌توانیم یک جمعیت اندک را مدیریت کنیم.

در حال حاضر تنها راه‌حلی که به ذهن کوته‌بین کت‌وشلوارپوش‌های ورزش کشور رسیده، این است که با اهرم فشار شورای تأمین استان‌ها حضور بانوان در برخی از بازها را کنسل کنند که این خود تأیید واقعیت ناکارآمدی آقایان است و تأیید مثل معرف است که می‌گوید: «اگر در حل مسئله‌ای ناکام ماندید، صورت مسئله را پاک کنید.»

با تبعات خارجی و بین‌المللی عدم حضور بانوان در ورزشگاه‌ها فعلاً کاری نداریم که خود داستانی جدا دارد، اما باید به این نکته مهم توجه داشته باشیم که حدود یک‌سالی از حضور بانوان در ورزشگاه‌ها می‌گذرد و به‌جز اتفاق بد چهارشنبه شب شاهد اتفاق دیگری نبوده‌ایم و در همه جا بانوان با امنیت کامل در ورزشگاه حاضر شده‌اند. هرچند که انتشار برخی فیلم‌های تقطیع شده با حضور یک یا دو نفر در طول این مدت در بازی‌های مختلف و بیان کلمات زشت و رکیک از زبان آن‌ها قبلاً هم دیده شده، جریانی که به نظر می‌رسد با هدف منفی جلوه دادن حضور بانوان در ورزشگاه از مدت‌ها قبل برنامه‌ریزی داشته است. جریانی که اتفاقات چهارشنبه شب گذشته برگ برنده‌ای برای آن شد.

اما همین اتفاق باید شروع یک جریان تازه باشد. اتفاق چهارشنبه شب همه را ناراحت کرد. قبح‌شکنی از رفتار و گفتار زننده چیزی نیست که به مذاق آدمی خوش بیاید، اما ثابت کرد که ما چقدر در کار فرهنگی و اخلاق‌مداری با مشکل روبه‌رو هستیم. در یک کلمه، سال‌هاست که از فرهنگ غنی ایرانی و اسلامی دم می‌زنیم، اما حالا و با یک اتفاق همه چیز زیر سؤال رفته است.

اتفاق بدتر ممکن است بعد از این رخ دهد؛ بعد از جلسات متعدد و بی‌خاصیت آقایان کت‌وشلوارپوش، اتفاقی که ثابت می‌کند ما قدرت کار فرهنگی و اخلاقی در ورزش را نداریم و حتی نمی‌توانیم حضور تعداد اندکی بانو در ورزشگاه را مدیریت کنیم. با نهایت تأسف باید این حقیقت را بیان کنیم، اینکه شخصی به خود اجازه بدهد در محیط ورزشگاه به بانوان توهین کند مربوط به امروز و دیروز نیست و این مسئله از دیرباز در ورزشگاه‌های ایران که تا پیش از این محیطی مردانه بوده بدون هیچ مشکلی وجود داشته است. اما حالا، چون این توهین در حضور خود بانوان صورت گرفته، سروصدا به راه افتاده است. به‌طور حتم اگر این هوادار هتاک و بقیه هتاک‌ها در سال‌های قبل مورد بازخواست قرار می‌گرفتند، امروز اینگونه به خود جسارت نمی‌دادند که آنچه خود لایقش هستند را به زبان بیاورند. حال سؤال این است که آیا اگر بانوان در ورزشگاه نباشند محیط ورزشگاه فرهنگی و اخلاقی می‌شود؟ پاسخ را می‌توان از لابه‌لای برگ‌های تاریخ فوتبال باشگاهی پیدا کرد؛ «نه»!

با وجود این چیزی از کم‌کاری‌های آقایان در طول تمام سال‌های گذشته کم نمی‌شود. آقایانی که شاید امروز هم بدون توجه به تبعات بین‌المللی راحت‌ترین راه را برای فرار از مشکل پیش آمده انتخاب کنند.

دیگر خبرها

  • قاتل حافظه زنان؛ 100 برابر کُشنده‌ تر و سمی‌ تر از آلزایمر!
  • درباره حجاب به ابعاد دینی، سیاسی و بین‌المللی توجه شود
  • چطور می توان فشارخون بالا از روی انگشتان تشخیص داد؟
  • تشخیص فشارخون بالا از روی انگشتان
  • افزایش سلامت دهان و دندان در دوران بارداری
  • اگر این بیماری‌ها را دارید غذای کنسروی نخورید
  • مادران دارای ریسک بارداری بالا، در محیطی با هوای پاک سکونت کنند
  • تاثیر ذرات آلاینده بر کنترل هیجانات / تجربه بیشتر افسردگی و اضطراب در روزهای آلوده
  • افزایش سرطان‌های سطح چشم / تشدید علائم بیماری‌های چشمی با قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا
  • مخالفت شدید روزنامه سپاه به ممنوعیت ورود زنان به ورزشگاه‌ها