Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-09@02:36:17 GMT

علل آلرژی بهاری در بارداری

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۸۵۴۸۵

برخی از خانم ها در دوران بارداری دچار آلرژی بهاری می شوند که با علائمی مانند گرفتگی و آبریزش بینی ، سرفه و سردرد همراه است. ناطقان: کاملا طبیعی است که بدن با تغییر فصل با مشکلاتی روبرو شود اما نباید نگران آن باشید . واکنش بیش از حد بدن شما را آلرژی می نامند . آلرژی در فصل بهار برای خانم های باردار ممکن است که سختی و مشکلات زیادی را ایجاد کند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این قسمت با علائم ، نشانه ها و راه حل های این مشکل آشنا خواهید شد.
چه چیزی باعث آلرژی بهاری در دوران بارداری می شود ؟

ممکن است که با فرا رسیدن فصل بهار و باردار بودن ، ناگهان دچار عطسه یا حالتی مثل خس خس سینه شوید ، بدون این که علت آن را بدانید . بارداری علت این مشکل شما نیست ، بلکه آلرژی قبل از بارداری به این دوران هم سرایت کرده است . بیشتر افراد بخاطر ترکیبی از عوامل محیطی و ژنتیکی به این مشکل دچار می شوند و سابقه آلرژی احتمال ابتلا به آن را در آینده نیز بالا می برد.
برخی از علائم آلرژی در دوران بارداری

علائم آلرژی در دوران بارداری مانند دوران غیر بارداری است اما برخورد با آن را راحت تر نمی کند. علائم اصلی آن می تواند شامل موارد زیر باشد :

    گرفتگی بینی
    سرفه
    خس خس سینه
    سردرد
    عطسه
    خارش و آبریزش بینی
    خارش گلو
    خارش گوش
    قرمزی


علائم نرمال در بارداری و تفاوت آن ها با آلرژی

بارداری می تواند تغییرات زیادی را در بدن شما ایجاد کند ، این تغییرات می تواند به طور مثال ؛ باعث گرفتگی بینی شود که بسیاری از خانم ها، آن را با آلرژی اشتباه می گیرند. در این قسمت سرنخ هایی را به شما می دهیم که از طریق آن ها بتوانید تفاوت این دو را بهتر متوجه شوید.

آلرژی ها معمولا با علائمی که بالاتر ذکر کردیم ، روبرو هستند و با عفونت های تنفسی متفاوت هستند، زیرا هیچ گونه تب یا احساس مریضی را ایجاد نمی کنند اما گاهی اوقات در دوران بارداری خطر ابتلا به گرفتگی رگ های خونی یا مایعات در سینوس ها بالا می رود و علت آن هم تجمع مایعات در بدن در دوران بارداری می باشد و در نتیجه می تواند مشکلاتی مثل گرفتگی بینی را ایجاد کند اما آلرژی ها کمی متفاوت هستند و علائم آن ها با عطسه و قرمزی چشم بیش از همه همراه است.

تست آلرژی در دوران بارداری

تست پوست معمولا توسط پزشک انجام می شود اما معمولا این کار را در دوران بارداری انجام نمی دهند که علت آن هم افزایش احتمال بدتر شدن این وضعیت می باشد . در این شرایط پزشک از شما تست خون می گیرد . اگر با تنگی نفس یا علائم آسم روبرو هستید ، احتمالا به آزمایش های مربوط به بیماری های تنفسی نیاز خواهید داشتت.

آیا آلرژی بارداری روی جنین تاثیرگزار است ؟

عموما آلرژی بارداری چیزی نیست که بخواهید بابت آن نگران باشید . آلرژی ها در بین افراد بسیار رایج هستند و علت آن هم واکنش غیر عادی سیستم ایمنی بدن شما به یک عامل خارجی مثل پروتئین می باشد . این آلرژی ها هیچ اثر مخرب و مضری برای جنین یا نوزاد ندارند.


چگونه آلرژی ها را در دوران بارداری درمان کنیم ؟

اگر مدام با آبریزش یا گرفتگی بینی در دوران بارداری مواجه هستید ، می توانید از داروهایی مثل آنتی هیستامین ، دیفن هیدرامین ، لوراتادین و سرتیریزین استفاده کنید که گزینه های امنی برای این دوران هستند . بنادریل نیز به همین دسته از داروها مربوط می شود.

آمپول های مخصوص آلرژی نیز می تواند واکنش های سیستم ایمنی شما را تا حد زیادی بکاهند . مصرف هرگونه دارو را از قبل با پزشک متخصص خود در میان بگذارید.

اگر استفاده از دارو برای شما ممنوع شده است و مایل به استفاده از راه و روش های خانگی هستید، نکات زیر را به کار ببرید.

    هر زمان که از بیرون به منزل آمدید ، سریعا لباس خود را عوض کنید . لباس شما در بیرون از منزل سرشار از آلرژن ها می شوند ، پس در سریع ترین زمان ممکن آن را عوض کنید تا عامل مخربی برای تنفس شما نباشند.
    هر زمان که به خانه آمدید ، دوش بگیرید و موهای خود را بشویید . پوست و موی شما به شدت آلرژن ها را به خود جذب می کنند و شستن آن ها می تواند به خوبی آن ها را بزداید.
    خانه را مدام گردگیری کرده و جاروبرقی بکشید . شاید این آخرین کاری باشد که به ذهنتان می رسد اما انجام آن تا حد زیادی در از بین بردن آلرژن ها و گرد و غبار موثر است.
    تعداد دفعات بیرون رفتن خود را بکاهید . قطعا در بیرون از منزل شما تعداد آلرژن ها زیاد هستند ، پس تا جایی که می توانید کم تر بیرون بروید.
برچسب ها: آلرژی ، بارداری ، علل ، ناطقان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: آلرژی بارداری علل ناطقان دوران بارداری گرفتگی بینی آلرژی ها آلرژن ها علت آن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۵۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مادران دارای ریسک بارداری بالا، در محیطی با هوای پاک سکونت کنند

فوق تخصص بیماری‌های قلب کودکان و معاون آموزش و پژوهش سازمان نظام پزشکی اصفهان گفت: به منظور کاهش خطرات و تأثیرات آلودگی هوا توصیه می‌شود مادرانی که ریسک بارداری بالایی دارند و دارای سابقه تولد فرزند قبلی با انومالی بدو تولد یا سقط مکرر هستند، در سه ماه اول بارداری در محیطی با هوای پاک سکونت کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدرضا صبری امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در نشست هم‌اندیشی با محوریت ارائه راهکارهایی به منظور کاهش آلاینده‌ها و پیشگیری از اثرات مخرب آنها بر سلامت محیط و جامعه اظهار کرد: از جمله تأثیرات آلودگی هوا می‌توان به تأثیرات احتمالی بر بروز بیماری‌های قلبی نوزاد در بدو تولد در صورت تماس مادر با هوای آلوده در سه ماه ابتدایی بارداری، تأثیر بر افزایش میزان مرگ و میر بیماران دارای فشار ریوی بالا، افزایش خطر لخته شدن خون در وریدها و ارگان‌های مختلف، افزایش فشار خون و بستری شدن بیشتر بیماران مبتلا به نارسایی قلبی اشاره کرد.

وی با اشاره به افزایش موارد سکته قلبی و مغزی، نامنظمی قلبی، فشار خون بالا، ترومبوز وریدهای اصلی از جمله تأثیرات آلودگی هوا بر بزرگسالان است، افزود: آلودگی هوا همچنین می‌تواند منجر به بروز موارد آسم و فیبروز ریوی که بر عملکرد قلب و عروق تأثیرگذار است، شود.

فوق تخصص بیماری‌های قلب کودکان و معاون آموزش و پژوهش سازمان نظام پزشکی اصفهان تصریح کرد: به منظور کاهش خطرات و تأثیرات آلودگی هوا توصیه می‌شود مادرانی که ریسک بارداری بالایی دارند و دارای سابقه تولد فرزند قبلی با انومالی بدو تولد یا سقط مکرر هستند، در سه ماه اول بارداری در محیط‌هایی با هوای پاک سکونت داشته باشند.

صبری با اشاره به لزوم مراقبت بیشتر در روزهای آلوده از بیمارانی که خطر ترومبوز و لخته شدن خون بیشتر دارند، ادامه داد: بیماران تک بطنی و سیانوتیک یا بیمارانی که عمل فونتان برای آنها انجام شده است یا عمل جراحی تعویض دریچه به خصوص با دریچه‌های فلزی داشته‌اند یا نارسایی قلبی دارند باید در روزهای دارای هوای آلوده مراقبت بیشتری داشته باشند.

وی با تاکید بر لزوم مراقبت بیشتر از بیمارانی که فشار بالای شریان ریوی دارند، خاطرنشان کرد: احساس نیاز در خصوص انجام تحقیقاتی در اصفهان در زمینه آلودگی هوا و تأثیر آن بر بیماری‌های قلبی بدو تولد وجود دارد و در این زمینه در مرکز تحقیقات قلب و عروق کودکان اصفهان اقدام خواهد شد.

کد خبر 751516

دیگر خبرها

  • افزایش دما از جمعه و ادامه بارش‌های بهاری
  • از دیگر مزیت‌های آسپرین بیشتر بدانیم
  • افزایش سلامت دهان و دندان در دوران بارداری
  • افرادی که آلرژی بهاری دارند چه غذاهایی بخورند؟
  • بارش برف بهاری/ رگبار و تگرگ در ۱۸ استان تا ساعاتی دیگر
  • مادران دارای ریسک بارداری بالا، در محیطی با هوای پاک سکونت کنند
  • نباید خطوط جوانی جمعیت را رد کنیم
  • توصیه‌هایی برای مقابله با بیماری آسم
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • آلرژی بهاری دارید؟ این مواد غذایی را بخورید